Mareste imaginea

COMPO Fertilizator gazon eliberare lenta Toamna 4 kg / 200 m²

Sunt 0 review-uri

73,96 lei

Pretul include TVA / Cod: 3170

  • Info stoc: in stoc

  • Greutate 4.00

  • Produs livrabil prin curier rapid in 3-6 zile

  • Obtii 1 punct de fidelitate

Comanda telefonica: 0734660664 / 0730083689

Detaliile produsului

Avantajele ingrasamantului de toamna pentru gazon COMPO cu protectie pentru iarna :
- gazonul devine puternic si sanatos , poate rezista la conditii de iarna grea si va fi intarit pentru primavara anului viitor pentru a putea lupta impotriva muschiului si buruienilor
- continutul ridicat de potasiu (K) intareste structura celulara a ierbii si imbunatateste rezistenta la boli
- poate fi deasemenea folosit pentru a intarii gazonul impotriva secetei din timpul verii

Specificatii:

Perioada de aplicare : martie - decembrie
Recomandari de utilizare : 20-40 g/m2
In cazu in care gazunul a fost fertilizat primavara sau vara , 20 g/m2 este suficient . Fertilizatyi cu mana sau cu un distribuitor pentru fertilizat la 1-2 zile dupa ce gazonul a fost taiat . Daca este posibil fertilizarea sa se faca pe gazonul uscat . Daca fertilizarea s-a facut pe gazonul umed , gazonul trebuie udat ulterior pentru a spala granulele de pe iarba .Nu distribuiti ingrasamant in exces pentru ca supradozarea poate avea efecte negative asupra gazonului .
Aplicare: Gata de utilizare pentru horticultura
Depozitati in loc uscat la temperaturi intre +6 °C si 35°C , ferit de razele solare. Pastrati in locuri inaccesibile copiilor si animalelor de casa si nu deversati in canalizare sau in fluxurile de apa. Evitati ca produsul sa intre in contact cu hainele sau podeaua si indepartati imediat reziduurile de pe incaltaminte sau de pe animalele de casa.
Ingrasamant CE .NPK ingrasamant ce contine formaldehida uree . N+P2O5+K2O(+MgO) , 9+5+14 (+4) cu fier (Fe) . 9% N Azot total : 1% N azot nitric , 2.9% Azot amoniacal , 4.6% N Azot din uree formaldehida : 1.8% Azot din uree formaldehida - solubil in apa fierbinte , 1.8% Azot din uree formaldehida - solubil in apa rece , 5% P2O5 fosfati solubili in citrat de amoniu neutru si in apa . 4% P2O5 solubil in apa , 14% K2O oxid de potasiu solubil in apa , 4% MgO oxid de magneziu total : 3% Oxid de magneziu solubil in apa , 0.5% Fe fier total .Continut scazut de clor .Termen de valabilitate : 7 ani de la data de fabricatie inscriptionata pe ambalaj .

Sunt 0 review-uri

Ne pare rau, dar momentan acest produs nu are review-uri !

Rating 0 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review

Adauga un review