Mareste imaginea

Fertilizator gazon cu fier 5kg

Sunt 0 review-uri

61,67 lei

Pretul include TVA / Cod: 2879

  • Info stoc: in stoc

  • Greutate 5.00

  • Produs livrabil prin curier rapid in 3-6 zile

  • Obtii 1 punct de fidelitate

Comanda telefonica: 0734660664 / 0730083689

Detaliile produsului

Pentru un gazon verde inchis si frumos

- Pentru 250 mp

- granule foarte fine

- cu 50% mai mult Fier

Ideal in special pentru indepartarea muschiului de pe gazonul Dvs.După aplicarea Fertilizatorului COMPO cu Fier, pot apărea pete închise sau negre, în special pe gazonul slab sau neîngrijit.Vă rugăm să le îndepărtaţi cu o greblă. Găurile rezultate vor fi acoperite rapid de noul gazon.

Recomandări de aplicare:

Rata de aplicare: 20 g / mp. A se folosi numai pe gazon! Împrăştiaţi în mod egal 20 g/mp cu mâna pe gazonul umed ( vă rugăm folosiţi mănuşi !). La 3 zile de la aplicarea Fertilizatorului cu Fier, gazonul trebuie udat şi nu se va intra pe el până la următoarea tăiere. Perioada de folosire:Martie–septembrie, o dată sau de două ori pe an.

Atenţie: A nu se folosi pe vânt puternic pentru a evita deriva. Fertilizatorul cu fier COMPO nu trebuie să intre în contact cu lespezile şi nici cu hainele deoarece pot apărea pete de rugină (acest lucru este valabil şi pentru resturile de fertilizator de pe încălţăminte sau animale). În consecinţă, nu intraţi pe gazonul proaspăt tratat până la următoarea tăiere şi nu permiteţi nici accesul animalelor. Suprafeţele pătate cu noroi trebuie curăţate imediat.Fertilizator CE Sare de fier, pe bază de sulfat (SO4) 30% Fe fier solubil în apă.Masă netă: 5 kg

Sunt 0 review-uri

Ne pare rau, dar momentan acest produs nu are review-uri !

Rating 0 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review

Adauga un review