Cum comand

Online cumperi rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli. Iata cateva detalii despre fiecare etapa:
Cauta produsul dorit
Poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga.
Comanda produsul dorit
Dupa ce ai gasit produsul pe care il doresti apasa butonul adauga in cos. Ai posibilitatea de a continua cumparaturie daca mai doresti si alte produse sau poti apasa butonul trimite comanda.
Dupa apasarea butonului trimite comanda , ai posibilitatea sa modifici atat produsele comandate cat si numarul lor. Dupa selectarea modalitatii de plata si a transportului preferat, va trebui sa introduci datele tale personale pentru facturare. Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimite comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.
Daca esti client nou, atunci trebuie sa completezi doar datele din formular si sa apesi butonul "Trimit comanda". Daca esti deja client, introdu email-ul si parola in chenarul din dreapta si ti se vor incarca toate datele pe care le-ai folosit la ultima comanda. Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.