Mareste imaginea

Pamant plante balcon / ghiveci 40L

Sunt 0 review-uri

39,97 lei

Pretul include TVA / Cod: 1841

  • Info stoc: in stoc

  • Greutate 40.00

  • Produs livrabil prin curier rapid in 3-6 zile

  • Obtii 0 puncte de fidelitate

Comanda telefonica: 0734660664 / 0730083689

Detaliile produsului

Beneficii:

Potrivit pentru plantele de balcon si ghiveci. De asemenea este potrivit si pentru plantele mediteraneene. Structura de afânare îi conferã rãdãcinii stabilitate ridicatã. Fertilizatorul cu efect imediat hrãneste plantele cu toate elementele principale în primele 4-6 sãptãmâni, fara fertilizare suplimentara. Agentul de udare (Hydro-Kick) asigurã o absorbtie mai bunã a apei pentru un substrat uscat. Compo-Plus humus natural de gradinã întãreste activitatea biologicã a pãmântului si stabilitatea plantelor mari.

Specificatii:

Instructiuni de utilizare: Pentru un drenaj bun puneti întâi nisip sau argilã în vas, apoi umpleti vasul cu pãmânt COMPO SANA. Puneti planta cu rãdãcinã în vas. Lãsati întotdeauna spatiu suficient între plante.Umpleti vasul cu pãmântul COMPO SANA pânã la 1 cm sub marginea vasului si apãsati pãmântul usor.Substratul culturii: Tipul II pentru plante cu cerinte nutritionale ridicate. Pentru plantarea si replantarea plantelor cu flori.
Componente de bazã: turbã de pãmânt superior calitativã (grad de descompunere: H2-H7), compost verde (etichetã de calitate RAL), oxid de calciu (CaCO3), fertilizator NPK, agent de udare, Guano. Valoare pH (CaCl2): 5,5-6,5; Conþinut în sare: 1,0-2,5 g/l.
Continutul nutrientilor: 150 - 450 mg/l N, azot (Ca Cl2); 180 - 480 mg/l P O , fosfat (CAL); 250 - 650 mg/l K2O, 2 5 oxid de potasiu (CAL).
Substantã organicã (evaluatã ca pierdere prin întãrire): 80%.Termen de valabilitate: 7 ani de la data fabricatiei inscriptionata pe ambalaj.Aplicatie: utilizare pentru substratul culturilor.

Sunt 0 review-uri

Ne pare rau, dar momentan acest produs nu are review-uri !

Rating 0 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review

Adauga un review