Mareste imaginea

PAMANT RODODENDRON 20L

Sunt 0 review-uri

37,97 lei

Pretul include TVA / Cod: 1741

  • Info stoc: in stoc

  • Greutate 20.00

  • Produs livrabil prin curier rapid in 3-6 zile

  • Obtii 0 puncte de fidelitate

Comanda telefonica: 0734660664 / 0730083689

Detaliile produsului

Beneficii:

Furnizare de nutrienti timp de opt saptamani,Vrac, structura aerisita,Absorbție bună a apei.
Descriere produs:
Pentru toate plantele care prefera un pH scăzut. Cu sursa de opt săptămâni de substante nutritive, COMPO GUANO pentru un floral intens și frunze de culoare inchisa și AGROSIL pentru cea mai buna creștere a rădăcinii.

Specificatii:

Avantajele Pamantului COMPO SANA Rhododendron :
Fertilizatorul de start conținut în pământul COMPO SANA Rhododendron funcționează imediat și garanteaza până la 8 săptămâni de durată, de aprovizionare optimă cu nutrienți.Cu o eliberare lenta și uniforma de nutrienti printr-o componentă de îngrășământ natural. Continutul de AGROSIL susține o distribuție echilibrată a nutrienților din sol. Creșterea rădăcinilor este semnificativ îmbunătățită, permițând astfel dozarea optima de apă și substanțe nutritive pentru planta.COMPO GUANO este un îngrășământ natural de calitate superioara obtinut din excrementele de păsări marine. Compoziția sa unică cu o varietate de oligoelemente crește vigoarea și este destinat in principal pentru dezvoltarea unui floral intens.
Materii prime :Turbă (gradul de descompunere H3-H8), var, îngrășăminte NPK,îngrășământ organic (guano), fosfat cu siliciu (AGROSIL).Informații suplimentare produs :Mediu de creștere pentru plante cu nevoi nutriționale mai mari.

Sunt 0 review-uri

Ne pare rau, dar momentan acest produs nu are review-uri !

Rating 0 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review

Adauga un review