Returnarea produselor

 - In cazul in care Clientul nu este multumit de produsul(ele) il poate returna si/sau poate alege un alt produs expus pe site-ul nostru, in limita contravalorii produsului returnat si a stocului disponibil, cu respectarea conditiilor mentionate de mai jos.

  - In toate situatiile costurile aferente returnarii sunt suportate de Clientul nemultumit.

  - Clientii Basarom Com pot returna produsele in termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data primirii. Produsul comandat va fi returnat in aceeasi stare in care a fost livrat catre Client de catre Basarom Com , avand aceeasi eticheta atasata, ambalajul original si impreuna cu documentele de livrare care l-au insotit, daca este cazul. In maxim 14 (paisprezece) zile de la data returnarii, Basarom Com se obliga sa transmita catre Client contravaloarea Comenzii intr-un cont bancar indicat de catre Clientul care a efectuat Comanda. Orice returnare de produse trebuie aprobat initial de catre un operator al Basarom Com , programul de lucru pentru returnari este de [luni] pana [vineri] intre orele [09.00] – [18.00]. Operatorul poate fi contactat la numarul de telefon [0734660664 ] sau la adresa de e-mail [office@raki.ro].

  - In cazul in care Clientul nemultumit opteaza pentru schimbarea produselor comandate, noua Comanda va fi procesata si expediata in maxim [72] de ore lucratoare de la data returnarii produselor comandate. Diferentele de pret vor fi returnate in maxim [14] de zile de la data returnarii produselor comandate.