Mareste imaginea

Solutie anti-furnici 500ml

Sunt 0 review-uri

52,37 lei

Pretul include TVA / Cod: 6465

  • Info stoc: in stoc

  • Greutate 0.50

  • Produs livrabil prin curier rapid in 3-6 zile

  • Obtii 1 punct de fidelitate

Comanda telefonica: 0734660664 / 0730083689

Detaliile produsului

Actiune: Compo spray contra furnicilor cu noua substantã activã, înlãturã furnicile de pe terase, alei si interiorul clãdirilor pentru perioade de câteva sãptãmâni. Pe lângã acestea sunt distruse de asemenea si alte insecte târâtoare ca gândaci argintii, miriapode si altele. Substanta activã microîncapsulatã este eliberatã numai dupã contactul si ingestia acesteia de cãtre insecte. În urma aplicãrii nu apar pete pe pereti (exceptând suprafetele negre si cele transparente) si nu apar mirosuri neplãcute.

Specificatii:

Mod de utilizare: Pulverizati Compo spray contra furnicilor pe terase, intrarea în musuroaie, locuri de ascunzis ale furnicilor. Cel mai bun timp de aplicare este dimineata sau seara când furnicile se aflã în interiorul cuibului. Pentru tratamente extensive sau foarte precise capul de
pulverizare se va regla (aproximativ 10 presãri ale mânerului pentru 1 m liniar de rutã a furnicilor elibereazã 10 g de produs). Efectul produsului nu va apãrea imediat, ci la câteva ore. Acest lucru garanteazã cã produsul este transportat în interiorul musuroiului în care accesul pentru a efectua tratamentul este oricum dificil. Deoarece substanta activã este închisã în microcapsule de plastic, solutia pulverizatã rãmâne activã si stabilã pe o perioadã de câteva sãptãmâni ceea ce conferã produsului o actiune de protectie de duratã. Când se observã cã nu mai apar furnici, produsul va fi îndepãrtat din zonele unde a fost aplicat cu un mop umed sau spãlat cu jet de apã.Atentie! Se va folosi produsul numai cu respectarea recomandãrilor de utilizare! Solutie contra insectelor gata de utilizare.Ingrediente: Substantã activã: 0,5 g/kg Lambda-Cyhalothrin.

Sunt 0 review-uri

Ne pare rau, dar momentan acest produs nu are review-uri !

Rating 0 din 5

Doresti sa-ti exprimi parerea despre acest produs? Poti adauga un review

Adauga un review