Wishlist0
Produse

Sezlonguri

Afişare 1 - 16 din 294 (19 pagini)

Avem sezlonguri din lemn, plastic si aluminiu

  Sezlonguri pliabile oferite de www.Raki.ro sunt o soluție pentru a ne proteja de razele soarelui. Chiar dacă toată lumea așteaptă cu nerăbdare vara, vacanța de la malul mării și momentul în care pielea ni se colorează într-o nuanță mai închisă, prea mult soare poate să fie nu numai neplăcut, dar și dăunător! Așadar, atunci când ne gândim la zilele petrecute în aer liber nu strică să luăm în calcul modalitățile prin care ne putem proteja de razele soarelui, păstrându-ne astfel corpul în siguranță pe sezlonguri pliabile oferite.
  Iar atunci când mergem la plajă opțiunile sunt limitate. Putem să folosim o cremă pentru protecție solară sau o umbrelă. Întrebare este care din aceste două variante este bună să ne apere de soare, mai ales că acesta poate fi deosebit de agresiv în zilele caniculare. Și cu siguranță nimeni nu vrea să plece de pe malul mării însoțit de o insolație!

  Sezlonguri pliabile, amplasate sub o umbrelă de plajă sunt o soluție adoptată de mulți dintre noi. Acestea sunt comode, se pot transporta cu ușurință și cu ele în portbagaj ne putem alege orice plajă, bucurându-ne de liniște. Dar oferă oare ele suficientă protecție? Folosirea unei umbrele este o metodă intuitiv bună pentru a ne proteja de soare. Umbrelele ne oferă umbră, scad cu câteva grade temperatura și oferă o senzație de confort. Mai ales în primul moment, când se face trecerea de la soare la umbră.
  Cu toate acestea, sentimentul de securitate conferit poate induce în eroare. Cu toate că o umbrelă de plajă reduce semnificativ cantitatea de radiații UV care ajung direct pe piele, efectul asupra radiațiilor UV dispersate, care ajung indirect, este aproape nul. Din acest motiv este esențială protecția în doi pași, primul fiind folosirea unei umbrele apoi evident folosirea cremelor sau a spray-urilor de protecție solară.

Democratizarea mobilierului a adus sezlonguri pliabile numai bune pentru plajă!

  Sezlonguri pliabile atât de populare astăzi pe plajele din zonele litorale au o istorie bogată, ce se pierde în timp. Acest amestec între pat și scaun a fost întâlnit pentru prima dată în Egiptul antic, fiind ulterior cunoscut în antichitatea greacă. Lucrările de artă reprezentau zeii și zeițele tolăniți confortabil pe câte un șezlong. Romanii, deasemenea, au considerat că este foarte comod să folosești un șezlong acoperit cu perne moi, așa că reședințele nobililor erau echipate cu aceste scaune confortabile, care permiteau și un pui de somn după prânz!
  Funcționalitatea le-a permis să supraviețuiască transformărilor peste ani, fiind întâlnit în cele mai variate medii. De la saloanele sofisticate ale nobilimii franceze până la punțile vapoarelor ce traversau Atlanticul în drumul lor spre și dinspre America. Dezvoltarea psihanalizei a adus această piesă de mobilier în orice cabinet respectabil, unde pacientul era invitat să se întindă comod în vederea consumării actului medical.

  Sezlonguri pat au evoluat de-a lungul istoriei. Împodobite cu fildeș în Egiptul antic, acoperite cu piei de animale sau perne în antichitate, în evul mediu au primit un grad sporit de confort prin adăugarea tapițeriilor. Nu numai că erau mai comode, dar constituiau piese de artă! Evoluția societății a tras după sine, în chip firesc, și modul de utilizare al șezlongului. În momentul în care Sigmund Freud, în calitatea sa de părinte al psihanalizei invita primii pacienți să se întindă confortabil pe acest model de canapea, acestora li se părea o modalitate deosebit de îndrăzneață de expunere în prezența unei persoane nu foarte apropiate.
  Bineînțeles că scopul era de a permite pacientului să renunțe la inhibițiile create de contactul vizual cu medicul, dar cel puțin inițial al tip de inhibiții au intervenit. Astăzi este normal pentru noi toți să ne așezăm pe un șezlong, la piscină sau pe malul mării!

Mergi în vacanță la tine acasă, cumpără acum un sezlong gradina!

  Sezlong gradina este o invitație la relaxare în confortul casei tale. Poți să construiești astăzi multe clipe unice de care să îți aduci aminte cu plăcere mâine! Nu întâmplător acest tip de mobilier a fost ales de-a lungul timpului atunci când oamenii căutau o modalitate comodă și facilă de relaxare. Versatilitatea sa îl face util în salon, în dormitor, pe marginea piscinei sau la marginea unei livezi. Și bineînțeles, într-un salon de psihanaliză, fiind preferat și astăzi, după mai bine de o sută de ani, de profesioniștii din domeniu!
  De altfel, astăzi șezlongul este de multe ori folosit ca element de identificare vizuală atunci când se dorește sugerarea unui cabinet de psihoterapeut. Cu adevărat remarcabil pentru această piesă de mobilier este faptul că într-un fel sau altul acesta invită nu numai la relaxare, dar și la povești. Stresul, anxietatea sau depresie sunt foarte bine verbalizate întinși fiind pe un șezlong.

  Sezlong gradina este un element de mobilier versatil. Evoluția continuă a tehnologiei a avut ca rezultat folosirea materialelor rezistente și ușoare în industriile domestice, cum este și cea de mobilier. Astăzi putem alege dintre șezlonguri din lemn sau șezlonguri realizate din materiale compozite, pliabile, perfecte pentru a le muta funcție de nevoile de moment. Alături de o umbrelă de plajă pot fi companionul ideal pentru un concediu la malul mării, în căutarea locurile pustii, pline de farmec dar lipsite de orice fel de utilități.
  Ușor de transportat și de montat, cu un astfel de șezlong te poți bucura de razele soarelui și de briza mării în cele mai pustii locuri, având însă confortul pe care-l meriți. Crema de protecție solară te va ferii astfel de arsuri, umbrela îți va oferii răcoare iar tu vei putea să te bucuri de viață în fața mării, în vreme ce briza îți mângâie corpul.

sezlonguri pliabile
sezlonguri pat
sezlong gradina