Wishlist0
Produse

Dispensere si dozatoare

Afişare 1 - 16 din 67 (5 pagini)

Cauți dispensere și dozatoare suc pentru servirea mesei la hotel?

   Dispensere și dozatoare suc sunt pentru a proteja clienții. Investiția în tehnologia restaurantelor fără atingere este un pas esențial în asigurarea siguranței în cadrul unei instituții de servire a alimentelor, mai ales că clienții consideră că curățenia și salubrizarea sunt prioritatea principală atunci când iau masa, considerând-o ca fiind chiar mai importantă acum, comparativ cu anii trecuți. Având în vedere că curățenia este o prioritate majoră în orice restaurant, hotel este important să le oferiți personalului și oaspeților o modalitate de a consuma produse sigure.
  Folosirea de dispensere pentru diferite produse, de la cerealele de la micul dejun, până la sosul de muștar folosit la grătarul de seară, un despenser ajută la prevenirea răspândirii germenilor și bacteriilor, reducând astfel bolile și zilele de boală. Dacă sunt spălate și dezinfectate la finalul fiecărei zile, aceste dispensere sunt accesorii potrivite de care aveți nevoie pentru a menține un mediu igienic.

  Proprietarii de restaurante sunt îngrijorați de siguranța și sănătatea angajaților și clienților lor. Pentru ca aceștia să depășească aceste provocări, trebuie să schimbe modul în care operează și să ofere mai multe opțiuni de igienizare pentru a reduce răspândirea infecțiilor. Folosirea de dispensere este soluția pe care Raki.ro o propune administratorilor din domeniul Horeca, deoarece sunt produse certificate, produse care oferă o eficientizare a proceselor, fiind ușor de întreținut.
  Orice dispensere de sosuri, turnabile, se distribuie dintr-un recipient sigur, mai degrabă decât dintr-o pungă, care poate fi umplută cu orice sos pentru a oferi siguranță oricărui client. Aceste dispensere pot fi umplute în mod convenabil din cutii sau containere ale producătorului - nu este nevoie să furnizați diferite cutii improvizate de angajați. Folosind dispensere direct turnabile fără atingere ele pot fi, de asemenea, umplute cu sosuri personalizate și alte condimente create de la zero de către personalul din bucătărie.

Pentru siguranța oaspeților, folosiți dispensere reîncărcabile

   Dispensere – pentru siguranța alimentară. O altă provocare pentru industria restaurantelor și a ospitalității este faptul că indicele de încredere al consumatorilor scade, ceea ce înseamnă că mulți oameni nu se simt confortabil să mănânce la restaurante și mai ales să utilizeze un dispenser care nu este curat la exterior. Și atunci când clienții nu se simt confortabil, ei nu se întorc în mod firesc la acele afaceri.
  Recuperarea după această scădere masivă a veniturilor va dura mult timp. Concentrându-se pe oferirea unei experiențe culinare sigure și curate, restaurantele se pot adresa oaspeților care nu se simt confortabil să mănânce în afara casei lor și să folosească dispensere pentru sosuri dacă aleg să meargă la un fast food. La fel de popular într-un restaurant este și un dispenser de băuturi reci, cum ar fi, de exemplu într-un fast food turcesc, un dispenser de limonadă turcească.

  Un dispenser de băuturi reci este popular în multe unități care servesc băuturi reci. Acest echipament de distribuire a băuturilor este destul de simplu de utilizat, iar procesele de lucru sunt destul de simple. Unele dozatoare suc de băuturi reci, în special cele care servesc cola și băuturi răcoritoare, nu servesc băuturi gata amestecate și au în schimb un mecanism care amestecă siropul sau aromele și apa carbogazoasă cu apăsarea unei pârghii.
  Ultima etapă a procesului este atunci când băutura rece este distribuită din gura de scurgere și este turnată în cana sau paharul clientului. Cu toate acestea, alte dozatoare suc servesc și băuturi gata amestecate, cum ar fi suc și ceai cu gheață, renumitul ice tea, atât de popular vara la mare. Un dozatoare suc băuturi refrigerate utilizează un proces de refrigerare pentru a menține produsele la o temperatură de băut ideală.

Folosirea de dozatoare suc vara este o modalitate ușoară de a spori vânzările

   Dozatoare suc sunt folosite pentru a deține și a distribui băuturi prefabricate, cum ar fi ceai cu gheață, sucuri și limonade, sau chiar băuturi mixte! Marea majoritate a acestor dozatoare suc prezintă boluri clare pentru identificarea și comercializarea rapidă a produselor, ceea ce le face un plus profitabil pentru orice afacere. Utilizarea acestor dozatoare suc este ușoară. Pentru utilizare, ridicați pur și simplu capacul de la rezervor, turnați băutura pre-amestecată în rezervor, porniți unitatea și îndepărtați-vă.
  Deoarece unitatea este refrigerată, aceste dozatoare suc vă vor păstra produsul rece și gata de servit. Fiecare producător este ușor diferit, deci asigurați-vă că vă verificați manualul pentru cât timp va dura până când unitatea va răci băutura. Nu umpleți rezervorul cu produse fierbinți, cum ar fi cafeaua, cu intenția de a-l servi rece. Acest lucru face ca sistemul frigorific să funcționeze prea mult și veți risca să ardeți motorul acestor dozatoare suc.

  Asigurați-vă că unitatea este la nivel înainte de utilizare și acordați o atenție deosebită manualului producătorului pentru a vă asigura că respectați spațiul liber de perete și alte aparate. Nu permiteți ca nivelul lichidului să depășească sau să scadă sub liniile de umplere maxime și minime. Nu lăsați băuturile să stea în rezervor peste noapte în timp ce unitatea este oprită. Aceste acestor dozatoare suc sunt populare în multe unități care servesc băuturi reci.
  Acest echipament de distribuire a băuturilor este destul de simplu de utilizat, iar procesele de lucru sunt destul de simple. Unele acestor dozatoare suc, în special cele care servesc cola și băuturi răcoritoare, nu servesc băuturi gata amestecate și au în schimb un mecanism care amestecă siropul sau aromele și apa carbogazoasă. O băutură rece este turnată la final în cana sau paharul clientului. Pentru siguranța clienților achiziționați dozatoare suc de la Raki.ro.

dispensere
dozatoare suc
dispenser