Wishlist0
Produse

Pahare si accesorii bar

Afişare 1 - 16 din 1355 (85 pagini)

Ai numărat vreodată câte pahare ai în casa? Hai să alegi modele noi!

  Pahare are orice familie în bucătărie. De toate formele și toate dimensiunile. De la pahare pentru apă, până la set pahare pentru vin sau coniac. Fiecare familie, potrivit tradiției, primește la cununia civilă set pahare potrivit pentru diferite tipuri de vin. De la un pahare de vin alb, până la set pahare vin roșu sau roze. Sticlăria dvs. face o declarație.
  Tipurile de pahare de băut pe care le alegeți fac un drum lung spre experiența oaspeților dvs., dar există mulți factori de luat în considerare atunci când selectați tipul potrivit de sticlă. De exemplu, din ce constă meniul de băuturi? Oferiți servicii de bar?
  În acest caz, veți dori sticlărie specifică pentru  bar. Încercați să vă îmbunătățiți serviciul de vin? Veți dori să vă familiarizați cu toate tipurile diferite de pahare de vin. Oferiți o selecție constantă de bere la pescaj?

  Veți dori să înțelegeți tipurile de pahare de bere și cel mai bun pahar de bere pentru fiecare tip de bere. Fiecare categorie de sticlărie este concepută în scopuri specifice - adăugarea stilului la masă, evidențierea aromelor și îmbunătățirea experienței generale de băut. Alegerile pentru sticlărie sunt nelimitate.
  Indiferent de tipul de restaurant pe care îl conduceți, indiferent dacă este un bar rockin sau un restaurant, sau de ce nu propria casă, cel puțin veți avea nevoie de set pahare standard pentru apă, suc, băuturi răcoritoare. Fiecare dintre următoarele tipuri de pahare de băut împărtășesc multe asemănări și pot fi utilizate în mod interschimbabil.
  Cu toate acestea, în funcție de operațiunea dvs. sau de evenimentul pregătit, opțiunea pentru sticla potrivită poate merge mult spre o impresie pozitivă. Conform bunelor manière și experților de la Raki.ro, cum serviți o apă pentru oaspeți este o ocazie de a spune atât de multe.

Pahare de suc și un set pahare de apă pentru fiecare familie !

  Pahare pentru suc și pahare pentru apă sunt cele mai folosite într-o casă. Un set pahare de apă sunt necesare pentru copii, mai ales în zilele de vară, când zilele călduroase aduc multă energie. Uneori denumite pahare de apă standard, sunt utilizate pentru a face exact acest lucru - serviți apă. Dar, după cum sa menționat, poate fi utilizat pentru toate tipurile de băuturi reci.
  Paharele cu suc sunt cel mai bine rezervate pentru servirea sucului. Sunt adesea notate de capacitățile lor mai mici, ideale pentru servirea sucurilor proaspete stoarse în timpul micului dejun și brunch. Sunt disponibile în diferite modele pentru a accentua cu adevărat sucurile strălucitoare și pentru a ajuta la prezentarea pe masă, datorită formelor sau chiar culorilor. Set pahare pentru apă sunt cea mai populară formă de pahare pentru băuturi, adesea văzute în unitățile de luat masa obișnuite.

  Multe pahare sunt fabricate din plastic, ceea ce le face un bun candidat pentru firmele care organizează evenimente în aer liber, firmele de evenimente care se ocupă de catering la evenimente, sau alte firme cum ar fi, de exemplu, cafenelele, restaurantele, dar și școlile, universitățile, spitalele etc. Normal că un set pahare pentru servit coniac sau whiskey sunt mult mai mici ca dimensiune, dar ele sunt foarte importante, mi ales ls evenimente private, în baruri, cafenele sau restaurante, dar bineînțeles că și în bucătăria fiecărei familii.
  Pentru restaurante sunt adesea folosite pahare cu laturile drepte, fundul plat și fără toartă. Paharele de amestecare sunt un alt tip obișnuit de pahare de băut cunoscut pentru versatilitatea lor. Acestea sunt adesea folosite în baruri sau berării. Pahare pentru amestecare sunt accesoriile preferate al barmanului, folosite pentru a amesteca ingrediente pentru cocktailuri.

Un set pahare de sticlă transparentă trebuie să existe în fiecare casă

  Set pahare din sticlă transparentă este prima alegerea în hidratarea corpului. Prima alegere pentru cosumul apei potabile ar trebui să fie un set pahare de sticlă. Nu credeți că cupele de sticlă sunt doar transparente și frumoase. Sticla este cel mai sănătos material. Sticla nu conține substanțe chimice organice în procesul de ardere.

Când oamenii beau apă sau alte băuturi cu pahare de sticlă, nu trebuie să se îngrijoreze că substanțele chimice vor fi băute în stomac. Mai mult, suprafața sticlei este netedă și ușor de curățat.
  Bacteriile și murdăria nu sunt ușor de înmulțit pe peretele sticlei, așa că ceașca de sticlă este cea mai sănătoasă și mai sigură ustensilă atunci când oamenii beau apă sau băutură. În plus, un set pahare ieftine din sticlă este mult mai ușor de înlocuit. Se găsesc în orice magazin sau pot fi comandate onlien de la Raki.ro.

  Un set pahare ieftine din sticlă este mult mai util pentru sănătate, comparativ cu un set pahare de plastic. Paharul de plastic sau de carton de unică folosință este util în viața noastră de zi cu zi, dar de fapt aceste pahare nu sunt sănătoase pentru organism, mai ales dacă folosim apă firbinte. Paharele din plastic se murdăresc foarte repede și, în plus, murdăria se poate instala în locuri ascunse, unde se pot curăța mult mai greu.
  Un set pahare ieftine colorate sunt atractive pentru oameni, mai ales pentru copii, dar este mai bine să nu le folosiți. Mai ales atunci când pereții interiori ai unui set pahare este umplut cu apă clocotită sau băuturi cu aciditate și alcalinitate ridicate, elementele metalice grele sunt toxice deoarece se dizolvă ușor în lichid. La Raki.ro găsiți un set pahare ieftine din sticlă perfect pentru a servi limonadă ziua la terasa de vară.

pahare
set pahare ieftine
set pahare