Wishlist0
Produse

Scrumiere

Afişare 1 - 16 din 107 (7 pagini)

Cum să alegi cea mai bună scrumiera antivant? Sfaturi și recomandări

scrumiera anti vant

  Scrumiera antivant oferită de Raki.ro este un recipient destinat colectării resturilor de țigară și a scrumului aferent. Funcția anti-vânt are două scopuri: primul, și cel mai important, este reducerea sau chiar eliminarea riscului de incendiu, acest tip de scrumieră fiind conceput astfel încât să prevină aprinderea accidentală a hârtiei sau a altor materiale inflamabile care ar putea fi lăsate în interiorul scrumierei. Al doilea scop ține de confort, acest tip de scrumiera antivant împiedicând vântul să împrăștie scrumul în jur.
  De obicei, aceste scrumiere au un design special care ajută la reducerea efectelor vântului, alteori aceste scrumiere sunt pur și simplu acoperite cu o placă, de cele mai multe ori din metal, care împiedică scrumul să fie aruncat. Prin urmare ele mai au un rol, o astfel de scrumiere anti-vânt fiind utilă nu numai pentru prevenirea incendiilor și a deteriorării suprafețelor, ci și pentru reducerea impactului poluării cu scrum.

  Scrumiera antivant este de obicei realizată din materiale rezistente la foc, cum ar fi oțelul inoxidabil, aluminiul sau plasticul rezistent la temperaturi ridicate. Ele pot fi prevăzute cu un capac care se închide etanș pentru a păstra scrumul în interior, sau cu deschideri speciale care împiedică scăparea fumului sau a cărbunelui aprins. Scrumierele anti-vânt sunt cel mai adesea utilizate în locurile publice unde fumatul este permis, cel mai adesea în aer liber. Cu siguranță că ele au și o întrebuințare domestică, fiind foarte utile celor care preferă să fumeze pe balcon sau pe terasa locuinței.
  Dar indiferent de locul unde sunt utilizate, aceste scrumiere îndeplinesc un rol important în lupta cu poluarea. Scrumul de țigară este o problemă serioasă, acesta conținând numeroase substanțe toxice, cum ar fi gudronul sau monoxidul de carbon. Ele au efecte negative asupra sănătății umane și pot fi cu ușurință inhalate involuntar, cauzând probleme respiratorii grave.

Fumează ecologic și durabil alături de o scrumiera antivant!

scrumiera din lemn

  Scrumiera antivant este o opțiune ecologică, iar scrumiera din lemn este mai populară pentru cei care caută o soluție durabilă pentru colectarea scrumului de țigară. Lemnul este un material durabil și rezistent la uzură, ceea ce înseamnă că o scrumieră din lemn poate dura mult timp, în comparație cu alte materiale, ca plasticul sau sticla. Iar aspectul natural al lemnului nu mai are nevoie de prezentare, el fiind estetic și rafinat. Astfel, o scrumieră din lemn poate fi o alegere excelentă atât pentru o zonă exterioară cât și pentru o zonă interioară.
  În același timp, lemnul este un material eco-friendly, fiind un material ecologic și biodegradabil. O scrumiera din lemn este o opțiune sustenabilă și responsabilă din punct de vedere ecologic. În cele din urmă, lemnul permite o varietate de forme și modele, este practic imposibil să nu găsim un model potrivit pentru un spațiu tradițional sau modern.

  Scrumiera din lemn este ușor de curățat și de întreținut, acesta fiind un posibil răspuns al popularității sale remarcabile. În ultima vreme le vedem integrate în forme de mobilier stradal, cel mai populare fiind coșurile de gunoi din lemn cu scrumieră. Acestea oferă o minunată soluție ecologică pentru colectarea gunoiului și a scrumului de țigară. Ele sunt realizate din lemn durabil și rezistent, care poate avea o durată mare de viață chiar în medii exterioare, sub acțiunea intemperiilor.
  Coșurile de gunoi din lemn cu scrumieră încorporată sunt ideale pentru a fi utilizate în locuri publice ca parcuri, terase de cafenele, zone de picnic sau locuri de joacă. În concluzie, aceste coșuri de gunoi cu scrumiere încorporate sunt o soluție excelentă pentru cei care caută o soluție elegantă și funcțională pentru colectarea gunoiului și a scrumului de țigară. Acestea sunt durabile, ușor de curățat și pot fi utilizate în locurile publice.

100 de motive pentru a alege o scrumiera otel!

scrumiera otel

  Scrumiera otel poate câștiga oricând competiția cu surorile sale fabricate din alte materiale. Este mai durabilă decât lemnul și plasticul, nu se poate sparge precum sticla și poate fi reciclată atunci când ne plictisim de ea. Spuneam mai sus că lemnul se curăță ușor, ceea ce este adevărat. Vestea bună este că o scrumieră de oțel se curăță și mai ușor! În plus, datorită particularităților materialului, oțelul se poate igieniza mai ușor, neavând structura poroasă a lemnului. Cu siguranță, oțelul este mai sigur decât lemnul sau plasticul atunci când vorbim despre prevenirea incendiilor.
  Din punct de vedere estetic, încă odată o scrumieră din oțel va câștiga orice concurs de frumusețe în fața competitorilor născuți din lemn, plastic sau sticlă. O scrumieră din oțel se poate integra perfect într-un spațiu modern, industrial sau vintage. Alegerea unei scrumiere de oțel depinde de nevoile utilizatorului, dar cu siguranță acestea sunt deosebit de versatile.

  Scrumiera otel va fi însă, de cele mai multe ori, mai scumpă decât o scrumieră din lemn sau din plastic. În același timp, cu siguranță o scrumieră de oțel va fi mai grea decât cele din plastic sau lemn, ceea ce poate să fie supărător atunci când trebuie să le manipulăm. Și da, scrumierele de oțel au probleme potențiale de coroziune. Atunci când expunem o astfel de scrumieră în mod constant la umezeală sau condiții de mediu dure, pot apărea urme de rugină.
  Totuși, aceste probleme se pot rezolva prin aplicarea unui tratament special cu substanțe anticorozive. O altă problemă este zgomotul generat la manipularea acestor scrumiere, în cazul lemnului sau al plasticului zgomotul este mult mai redus. În general, alegerea unei scrumiere trebuie făcută ținând cont de avantajele și dezavantajele sale. Fie că vorbim de metal, lemn sau plastic, cu siguranță vom găsi modelul ideal pe site-ul magazinului Raki.ro.