Wishlist0
Produse

Farfurii

Afişare 1 - 16 din 314 (20 pagini)

Experiența culinară nu trebuie neglijată. Poate fi specială cu farfurii potrivite!

  Farfurii clorate, farfurii ceramica, farfurii desert... Seturi de farfurii a primit fiecare la un eveniment important din viața familiei, în special la cununia civilă. Pentru mulți oameni, bucătăria este inima casei. Acesta este motivul pentru care decorul bucătăriei ar trebui să se potrivească tuturor nevoilor dvs. și să creeze o atmosferă familiară care să se potrivească dvs. și familiei dumneavoastră.
  Aici, o masă frumos amenajată poate schimba într-adevăr atmosfera. Indiferent dacă aveți o dimineață confortabilă cu familia, pregătiți masa pentru o ocazie festivă sau o cină mare pentru prieteni, există ceva care să se potrivească tuturor gusturilor.
  Farfurii pentru servirea aperitivului, farfurii adânci pentru supă sau modele pentru friptură sau farfurii desert. La Raki.ro fiecare set care a fost spart, poate fi înlocuit cu modelul dorit. Veselă atemporală care se potrivește oricărei bucătării moderne. Toate modelele sunt potrivite pentru mașina de spălat vase.

  Vesela, tacâmurile și paharele pe care le folosiți la masa dvs. sunt o decizie importantă. În funcție de ocazie, există multe elemente care trebuie să se reunească dacă doriți să vă impresionați oaspeții. Meniul dvs. va fi întotdeauna piesa centrală, dar un decor inspirat pentru masă poate fi cu adevărat cireașa de pe tort.
  Dacă preferați o setare clasică pentru masă, ar trebui să așezați masa astfel încât modelele de farfurii și decorul de masă să nu atragă toată atenția. Aici, farfurii în nuanțe de alb, tacâmuri simple și pahare elegante fac cea mai bună alegere.
  Cu vesela într-un design elegant și simplu, puteți crea cu ușurință o setare de masă care exprimă eleganță. Pentru un aspect mai minimalist, vă recomandăm o decorare de masă scandinavă, unde accentul este pus pe culori simple și pe stilul minimalist. Puteți alege să setați masa cu veselă simplă, alege o farfurie ceramica.

Forme și culori de farfurii pentru uz zilnic și mese festive de sărbători

  Farfurii pentru ocazii speciale sau farfurii pentru folosirea zilnică. Voi ce preferați? Vesela este un element esențial al oricărei mese elegante, atât pentru uz zilnic, cât și pentru ocazii speciale.
  Considerat a fi un set de elemente destinate servirii pe masă, vesela are o funcție practică, cum ar fi servirea mâncării în cauză, dar poate fi, de asemenea, un plus decorativ pentru a arăta un design complet și atractiv. Un set de veselă trebuie să aibă cel puțin trei tipuri de farfurii: o farfurie pentru cină, o farfurie ceramica pentru supă și o farfurie pentru desert.
  Dacă vă gândiți să vă actualizați vasele și nu știți de unde să începeți, urmați aceste recomandări. Începeți prin a căuta aceste 3 tipuri de farfurii, deoarece, împreună cu acestea, veți avea o mare parte din necesități acoperite atât practic, cât și estetic. Doriți mai multe detalii despre dimensiunea plăcii și designul?

  Încercăm să explicăm caracteristicile pe care ar trebui să le aibă fiecare dintre ele, așa că începeți să luați notițe de la specialiștii în aranjarea oricărei mese de la Raki.ro. În funcție de designul veselei, dimensiunea poate varia de la 21 la 25 de centimetri în diametru.
  Cu toate acestea, cele mai avangardiste restaurante adoptă noi forme și dimensiuni pentru aceste feluri de mâncare, astfel încât nu există o regulă generală pentru toată lumea. Similare cu modelele de farfurii plate pentru cină, nu există o regulă grea și rapidă. Ar trebui să fie puțin mai mici decât farfuriile de cină, cu diametrul cuprins între 20 și 24 de centimetri.
  Sunt folosite pentru a servi lichide cum ar fi o supă cremă sau friptură cu legume. Caracteristica principală a modelelor de farfurii desert este dimensiunea. Sunt plate, de dimensiuni mici, poate varia între 14 și 20 de centimetri în diametru.

Cum trebuie așezată o farfurie ceramica pentru a atrage privirile invitaților

  Toată lumea este de acord că o masă adecvată atrage atenția, iar o farfurie ceramica poate fi elementul central, în jurul căruia construiți restul designului, așa că grija de a prezenta mâncarea în mod adecvat este aproape la fel de fundamentală ca și pregătirea unei mese bune.
  După cum se spune în mod obișnuit, mâncăm cu ochii, adică, de îndată ce vedem un set de masă sau un fel de mâncare servit, începem să simțim senzații care vin spre noi prin diferitele forme și culori. Atunci când vă confruntați cu dilema modului de amplasare a diferitelor farfurii, trebuie să țineți cont de următoarele aspecte.
  În primul rând, deși poate părea evident, farfuriile și tacâmurile trebuie să fie curate, fără crăpături. În al doilea rând, puteți plasa ceea ce este cunoscut sub numele de farfurie de umplere pur și simplu pentru prezentare, deoarece va fi îndepărtat când mâncarea este servită.

  În al treilea rând, dacă intenționați să așezați o farfurii desert mici pentru pâine, trebuie să o faceți în colțul din stânga sus, chiar deasupra tacâmurilor. În plus, această farfurie mică poate fi însoțită de un cuțit de desert mic, pentru a putea întinde untul pe pâine, dacă este cazul.
  Când vine vorba de crearea unei sărbători fastuoase pentru evenimente mai mari sau ocazii festive, merită adesea să alegeți o temă adecvată, să creați o atmosferă foarte specială sau să mergeți pe o schemă de culori, înainte de a începe chiar să decorați masa. În cele din urmă, singurul lucru care va rămâne va fi să savurați o masă delicioasă într-o companie bună, având pe masă farfurii de la Raki.ro! Găsiți farfurii moderne pentru un decor personal și unic de masă.

farfurii
farfurie ceramica
farfurii desert